Тістечка, знайомі, мабуть, кожному.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 15-17 штук.
Інгредієнти
Еклери. Інгредієнти
250 мл води
100 г вершкового масла
4 яйця (дрібних)
180 г борошна
? ч.л. солі
заварний , масляний або білковий крем
Приготування
Крок 1 Воду довести до кипіння.
Крок 2 Додати масло і сіль.
Крок 3 Довести до кипіння.
Крок 4 У киплячу воду всипати борошно, добре перемішати.
Проварити 2 хвилини.
Крок 5 Масу трохи остудити.
Додати одне яйце, добре перемішати, додати другий, перемішати.
Крок 6 Додати таким чином всі яйця.
Крок 7 Деко застелити папером для випічки (або змастити маслом).
Ложкою або за допомогою кондитерського шприца викласти тісто у вигляді трубочок довжиною 10-11 см.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до золотистої скоринки, приблизно 35-40 хвилин.
Під час випічки дверцята духовки не відкривати.
Крок 8 Готові тістечка наповнити кремом за допомогою кондитерського шприца.
Крок 9 Прикрасити за смаком (я полила розтопленим білим і темним шоколадом).
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 15-17 штук.
Інгредієнти
Еклери. Інгредієнти
250 мл води
100 г вершкового масла
4 яйця (дрібних)
180 г борошна
? ч.л. солі
заварний , масляний або білковий крем
Приготування
Крок 1 Воду довести до кипіння.
Крок 2 Додати масло і сіль.
Крок 3 Довести до кипіння.
Крок 4 У киплячу воду всипати борошно, добре перемішати.
Проварити 2 хвилини.
Крок 5 Масу трохи остудити.
Додати одне яйце, добре перемішати, додати другий, перемішати.
Крок 6 Додати таким чином всі яйця.
Крок 7 Деко застелити папером для випічки (або змастити маслом).
Ложкою або за допомогою кондитерського шприца викласти тісто у вигляді трубочок довжиною 10-11 см.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до золотистої скоринки, приблизно 35-40 хвилин.
Під час випічки дверцята духовки не відкривати.
Крок 8 Готові тістечка наповнити кремом за допомогою кондитерського шприца.
Крок 9 Прикрасити за смаком (я полила розтопленим білим і темним шоколадом).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий