Інгредієнти
Торт Великодній. Інгредієнти
тісто:
6 яєць
300 г цукру
400 г борошна
крем:
500 г сметани
150 г цукру
150 г чорносливу (або родзинок, кураги)
150 г горіхів (будь-яких, за смаком)
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, перемішати.
Крок 3 Вилити половину тіста у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин.
Випекти 2 коржі, потім кожен корж розрізати по горизонталі, у результаті вийде чотири коржа.
Крок 4 Приготувати крем.
Сметану перемішати з цукром до зникнення крупинок.
Крок 5 Чорнослив вимити, висушити, дрібно нарізати.
Крок 6 Горіхи дрібно порубати.
Крок 7 Перший корж змастити сметанним кремом.
Крок 8 Викласти половину чорносливу.
Крок 9 Накрити другим коржем.
Крок 10 Змастити сметанним кремом.
Крок 11 Посипати горішками.
Накрити третім коржем, змастити кремом, викласти залишився чорнослив, накрити четвертим коржем, змастити торт кремом.
Крок 12 Торт в розрізі.
Будь ласка, всі питання з приводу мастики залишайте тут:
Цукрова мастика з маршмеллоу .
Там вже є відповіді на багато питань.
Смачного!
Торт Великодній. Інгредієнти
тісто:
6 яєць
300 г цукру
400 г борошна
крем:
500 г сметани
150 г цукру
150 г чорносливу (або родзинок, кураги)
150 г горіхів (будь-яких, за смаком)
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, перемішати.
Крок 3 Вилити половину тіста у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин.
Випекти 2 коржі, потім кожен корж розрізати по горизонталі, у результаті вийде чотири коржа.
Крок 4 Приготувати крем.
Сметану перемішати з цукром до зникнення крупинок.
Крок 5 Чорнослив вимити, висушити, дрібно нарізати.
Крок 6 Горіхи дрібно порубати.
Крок 7 Перший корж змастити сметанним кремом.
Крок 8 Викласти половину чорносливу.
Крок 9 Накрити другим коржем.
Крок 10 Змастити сметанним кремом.
Крок 11 Посипати горішками.
Накрити третім коржем, змастити кремом, викласти залишився чорнослив, накрити четвертим коржем, змастити торт кремом.
Крок 12 Торт в розрізі.
Будь ласка, всі питання з приводу мастики залишайте тут:
Цукрова мастика з маршмеллоу .
Там вже є відповіді на багато питань.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий