Хоч в тісто і додається майонез, в готовому торті він абсолютно не відчувається.
Торт виходить дуже великий, тому якщо Ви готуєте на невелику компанію, сміливо зменшуйте в 2 рази інгредієнти.
Інгредієнти
Торт Чарівний. Інгредієнти
Тісто:
6 яєць
200 г цукру
250 г майонезу
1 баночка згущеного молока (380 г)
500-550 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
Крем:
700-800 г сметани
200 г цукру
Приготування
Крок 1 Цукор перемішати з яйцями.
Крок 2 Додати майонез, перемішати.
Крок 3 Додати згущене молоко, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 5 У форму, змащену маслом, викласти тісто висотою 1 см (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20-25 хвилин.
Випекти 3-4 коржа.
Крок 6 Приготувати крем: сметану збити з цукром.
Крок 7 Випечені коржі розрізати по горизонталі.
Крок 8 Кожен корж добре просочити кремом.
Крок 9 Готовий торт прикрасити за смаком.
Я торт змастила сметанним кремом, посипала тертим шоколадом, прикрасила консервованої вишнею, листочками м'яти і прикрасами з шоколаду.
Для приготування прикрас треба розтопити шоколад, перекласти його в кондитерський шприц, на папері для випічки намалювати фігурки. Покласти їх у морозилку на 10-15 хвилин (разом з папером).
Потім перекласти на торт.
Смачного!
Торт виходить дуже великий, тому якщо Ви готуєте на невелику компанію, сміливо зменшуйте в 2 рази інгредієнти.
Інгредієнти
Торт Чарівний. Інгредієнти
Тісто:
6 яєць
200 г цукру
250 г майонезу
1 баночка згущеного молока (380 г)
500-550 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
Крем:
700-800 г сметани
200 г цукру
Приготування
Крок 1 Цукор перемішати з яйцями.
Крок 2 Додати майонез, перемішати.
Крок 3 Додати згущене молоко, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити не надто густе тісто.
Крок 5 У форму, змащену маслом, викласти тісто висотою 1 см (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20-25 хвилин.
Випекти 3-4 коржа.
Крок 6 Приготувати крем: сметану збити з цукром.
Крок 7 Випечені коржі розрізати по горизонталі.
Крок 8 Кожен корж добре просочити кремом.
Крок 9 Готовий торт прикрасити за смаком.
Я торт змастила сметанним кремом, посипала тертим шоколадом, прикрасила консервованої вишнею, листочками м'яти і прикрасами з шоколаду.
Для приготування прикрас треба розтопити шоколад, перекласти його в кондитерський шприц, на папері для випічки намалювати фігурки. Покласти їх у морозилку на 10-15 хвилин (разом з папером).
Потім перекласти на торт.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий