Смачний чізкейк! Ніжний, з вершковим смаком і ванільним ароматом.
Замість сиру Філадельфія можна використовувати Альметте без добавок або будь сирний сир, але тоді буде зовсім інший смак.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Чізкейк ванільно-шоколадний. Інгредієнти
основа:
400 г печива (такого, щоб легко кришилося)
200 г масла
начинка:
600 г сиру Філадельфія
200 мл вершків 33-35%
3 яйця
150 г цукру
ванільна паличка або 2 ч.л. ванільного цукру
200 г шоколаду
Приготування
Крок 1 Масло розтопити.
Крок 2 Печиво подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку.
Крок 3 В печиво додати масло, перемішати.
Повинна вийти сипка маса.
Крок 4 Печиво з маслом викласти у форму (діаметром 24-26 см), добре утрамбувати, зробити бортики, поставити в холодильник, на той час, поки готуємо начинку.
Крок 5 Сир перемішати з цукром (збити міксером на невеликій швидкості).
Крок 6 Додати вершки, добре перемішати (також, міксером, на невеликій швидкості).
Крок 7 Додати яйця, перемішати.
Крок 8 Паличку ванілі розрізати.
Крок 9 Вийняти насіння.
Крок 10 Додати їх у сирну масу (якщо Ви використовуєте ванільний цукор, його треба додати теж на цьому етапі).
Крок 11 Отриману масу викласти на корж.
Крок 12 Шоколад розтопити.
Крок 13 Вилити його на сирну масу.
Крок 14 За допомогою палички зробити візерунки.
Крок 15 Форму обернути фольгою так, щоб боки були щільно закриті (це робиться для того, щоб не просочилася вода).
Крок 16 Форму з чізкейк поставити в глибоке деко або в форму більшого розміру.
У деко налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з чізкейк.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом години.
Крок 17 Готовий чізкейк повністю остудити, і лише потім розрізати на порції.
Бажано, перед подачею поставити його в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Замість сиру Філадельфія можна використовувати Альметте без добавок або будь сирний сир, але тоді буде зовсім інший смак.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Чізкейк ванільно-шоколадний. Інгредієнти
основа:
400 г печива (такого, щоб легко кришилося)
200 г масла
начинка:
600 г сиру Філадельфія
200 мл вершків 33-35%
3 яйця
150 г цукру
ванільна паличка або 2 ч.л. ванільного цукру
200 г шоколаду
Приготування
Крок 1 Масло розтопити.
Крок 2 Печиво подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку.
Крок 3 В печиво додати масло, перемішати.
Повинна вийти сипка маса.
Крок 4 Печиво з маслом викласти у форму (діаметром 24-26 см), добре утрамбувати, зробити бортики, поставити в холодильник, на той час, поки готуємо начинку.
Крок 5 Сир перемішати з цукром (збити міксером на невеликій швидкості).
Крок 6 Додати вершки, добре перемішати (також, міксером, на невеликій швидкості).
Крок 7 Додати яйця, перемішати.
Крок 8 Паличку ванілі розрізати.
Крок 9 Вийняти насіння.
Крок 10 Додати їх у сирну масу (якщо Ви використовуєте ванільний цукор, його треба додати теж на цьому етапі).
Крок 11 Отриману масу викласти на корж.
Крок 12 Шоколад розтопити.
Крок 13 Вилити його на сирну масу.
Крок 14 За допомогою палички зробити візерунки.
Крок 15 Форму обернути фольгою так, щоб боки були щільно закриті (це робиться для того, щоб не просочилася вода).
Крок 16 Форму з чізкейк поставити в глибоке деко або в форму більшого розміру.
У деко налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з чізкейк.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом години.
Крок 17 Готовий чізкейк повністю остудити, і лише потім розрізати на порції.
Бажано, перед подачею поставити його в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий