Ніжне, м'яке тісто і ароматне суфле - це дуже смачно!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-12 порцій.
Інгредієнти
Бісквітне тістечко з апельсиновим суфле. Інгредієнти
бісквіт:
3 яйця
150 г цукру
150-200 г борошна
суфле:
20 г желатину
200-250 мл апельсинового соку (з 4-5 апельсинів)
500 мл вершків 33-35%
150 г цукру
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, акуратно перемішати.
Крок 3 Форму для випічки (у мене форма 20 ? 30 см і заввишки 5 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Вилити тісто, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 30-35 хвилин.
Готовий бісквіт можна просочити сиропом або соком.
Крок 4 Готуємо суфле.
Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 5 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Трохи остудити.
Крок 6 Вершки збити з цукром.
Крок 7 Додати в вершки сік, перемішати.
Крок 8 Додати желатин, перемішати.
Крок 9 Суфле викласти на бісквіт (бісквіт з форми не виймати), розрівняти, поставити в холодильник на 7-8 годин.
Крок 10 Потім розрізати на кубики або прямокутники.
За допомогою трафарету готове суфле можна прикрасити меленою корицею або какао.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-12 порцій.
Інгредієнти
Бісквітне тістечко з апельсиновим суфле. Інгредієнти
бісквіт:
3 яйця
150 г цукру
150-200 г борошна
суфле:
20 г желатину
200-250 мл апельсинового соку (з 4-5 апельсинів)
500 мл вершків 33-35%
150 г цукру
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, акуратно перемішати.
Крок 3 Форму для випічки (у мене форма 20 ? 30 см і заввишки 5 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Вилити тісто, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 30-35 хвилин.
Готовий бісквіт можна просочити сиропом або соком.
Крок 4 Готуємо суфле.
Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 5 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Трохи остудити.
Крок 6 Вершки збити з цукром.
Крок 7 Додати в вершки сік, перемішати.
Крок 8 Додати желатин, перемішати.
Крок 9 Суфле викласти на бісквіт (бісквіт з форми не виймати), розрівняти, поставити в холодильник на 7-8 годин.
Крок 10 Потім розрізати на кубики або прямокутники.
За допомогою трафарету готове суфле можна прикрасити меленою корицею або какао.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий