Інгредієнти
Солодка ковбаска. Інгредієнти
500 г печива («Суничне», «Привіт»)
380 г згущеного молока (Не вареного)
200 г вершкового масла
5 ч.л. какао (порошку)
Приготування
Крок 1 Печиво поламати так, щоб вийшли невеликі шматочки (приблизно 0.5 на 0.5 см).
Крок 2 Додати розм'якшене (Не розтоплене) вершкове масло, добре перемішати.
Крок 3 Додати какао, перемішати.
Крок 4 Після цього додати згущене молоко, добре перемішати.
Крок 5 З маси сформувати батончики ковбаски (у мене вийшло 5 батончиків).
Крок 6 Загорнути їх в харчову плівку або целофановий пакетик, покласти в морозилку на 3-4 години. Готову ковбаску нарізати шматочками.
Смачного!
Солодка ковбаска. Інгредієнти
500 г печива («Суничне», «Привіт»)
380 г згущеного молока (Не вареного)
200 г вершкового масла
5 ч.л. какао (порошку)
Приготування
Крок 1 Печиво поламати так, щоб вийшли невеликі шматочки (приблизно 0.5 на 0.5 см).
Крок 2 Додати розм'якшене (Не розтоплене) вершкове масло, добре перемішати.
Крок 3 Додати какао, перемішати.
Крок 4 Після цього додати згущене молоко, добре перемішати.
Крок 5 З маси сформувати батончики ковбаски (у мене вийшло 5 батончиків).
Крок 6 Загорнути їх в харчову плівку або целофановий пакетик, покласти в морозилку на 3-4 години. Готову ковбаску нарізати шматочками.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий