Інгредієнти
Торт «Пісочний». Інгредієнти
250 г вершкового масла або маргарину
3 жовтки
1 склянка цукру
3 склянки борошна
1 ч.л. розпушувача (або 0,5 ч.л. гашеного соди)
2 баночки вареного згущеного молока
Приготування
Крок 1 Жовтки розтерти з цукром.
Крок 2 Додати масло, добре перемішати.
Крок 3 Потім додати розпушувач, борошно і замісити тісто.
Крок 4 Деко (у мене деко розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки. Викласти тісто завтовшки 3-5 мм (у мене виходить 2 коржі, готові коржі я розрізаю на 2 частини. У підсумку виходить 4 коржі розміром 15 ? 20 см).
Випікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
Крок 5 Випечений корж змастити згущеним молоком.
Крок 6 Накрити другим коржем, змастити згущеним молоком і т.д.
Верх і боки торта також обмазати згущеним молоком.
Смачного!
Торт «Пісочний». Інгредієнти
250 г вершкового масла або маргарину
3 жовтки
1 склянка цукру
3 склянки борошна
1 ч.л. розпушувача (або 0,5 ч.л. гашеного соди)
2 баночки вареного згущеного молока
Приготування
Крок 1 Жовтки розтерти з цукром.
Крок 2 Додати масло, добре перемішати.
Крок 3 Потім додати розпушувач, борошно і замісити тісто.
Крок 4 Деко (у мене деко розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки. Викласти тісто завтовшки 3-5 мм (у мене виходить 2 коржі, готові коржі я розрізаю на 2 частини. У підсумку виходить 4 коржі розміром 15 ? 20 см).
Випікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
Крок 5 Випечений корж змастити згущеним молоком.
Крок 6 Накрити другим коржем, змастити згущеним молоком і т.д.
Верх і боки торта також обмазати згущеним молоком.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий