Інгредієнти
Торт Візит. Інгредієнти
тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
10 г розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
450-500 г борошна
крем:
250 г цукру
2 ст.л. борошна
3 яйця
200 г вершкового масла
також:
2-3 лимона
Приготування
Крок 1 З лимонів зняти цедру.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, цедру, 100 мл холодної води, все добре перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити круте тісто.
Крок 5 Тісто розділити на 4-5 частин. Сформувати з кожної частини колобок, викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Тісто розрівняти руками, проколоти в декількох місцях виделкою.
Поставити форму в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Спекти таким чином всі коржі.
Крок 6 Приготувати крем.
З лимонів вичавити сік, щоб вийшло 100 мл.
Крок 7 Яйця збити.
Крок 8 Покласти в каструлю цукор, додати лимонний сік, 50 мл води, борошно, яйця.
Довести суміш до кипіння.
Крок 9 Зняти суміш з вогню, додати масло, все добре перемішати.
Дати крему охолонути.
Крок 10 Випечений корж змастити остиглим кремом, накрити наступним коржем, змастити кремом і т.д.
Дати торту просочитися протягом 8-10 годин.
Крок 11 Готовий торт прикрасити за смаком. Я прикрасила його квітами з цукрової мастики. Про те, як це зробити, я розповіла на форумі:
Цукрова мастика з маршмеллоу ,
Кали з цукрової мастики .
Будь ласка, всі питання з приводу мастики залишайте тут:
Цукрова мастика з маршмеллоу .
Там вже є відповіді на багато питань.
Смачного!
Торт Візит. Інгредієнти
тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
3 яйця
10 г розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
450-500 г борошна
крем:
250 г цукру
2 ст.л. борошна
3 яйця
200 г вершкового масла
також:
2-3 лимона
Приготування
Крок 1 З лимонів зняти цедру.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, цедру, 100 мл холодної води, все добре перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, замісити круте тісто.
Крок 5 Тісто розділити на 4-5 частин. Сформувати з кожної частини колобок, викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Тісто розрівняти руками, проколоти в декількох місцях виделкою.
Поставити форму в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Спекти таким чином всі коржі.
Крок 6 Приготувати крем.
З лимонів вичавити сік, щоб вийшло 100 мл.
Крок 7 Яйця збити.
Крок 8 Покласти в каструлю цукор, додати лимонний сік, 50 мл води, борошно, яйця.
Довести суміш до кипіння.
Крок 9 Зняти суміш з вогню, додати масло, все добре перемішати.
Дати крему охолонути.
Крок 10 Випечений корж змастити остиглим кремом, накрити наступним коржем, змастити кремом і т.д.
Дати торту просочитися протягом 8-10 годин.
Крок 11 Готовий торт прикрасити за смаком. Я прикрасила його квітами з цукрової мастики. Про те, як це зробити, я розповіла на форумі:
Цукрова мастика з маршмеллоу ,
Кали з цукрової мастики .
Будь ласка, всі питання з приводу мастики залишайте тут:
Цукрова мастика з маршмеллоу .
Там вже є відповіді на багато питань.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий