Якщо Ви не змогли купити маскарпоне (це вершковий сир), тут можна почитати, чим його замінити:
Чим замінити Маскарпоне? .
Інгредієнти
Чізкейк (без випічки). Інгредієнти
основа:
300 г печива (такого, щоб легко кришилося)
100-150 г вершкового масла
начинка:
500 г маскарпоне
200 мл вершків 33-35%
150 г цукру
20 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води, залишити на 1 годину.
Крок 2 Печиво пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Крок 3 Масло розтопити.
Крок 4 В печиво додати масло, перемішати. Повинна вийти сипка маса.
Крок 5 Печиво з маслом викласти у форму (діаметром 24-26 см), добре утрамбувати, поставити в холодильник, на той час, поки готуємо начинку.
Крок 6 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Крок 7 Вершки збити з цукром.
Крок 8 Додати маскарпоне, добре перемішати.
Крок 9 Додати желатин, перемішати.
Крок 10 Викласти масу на основу з печива, розрівняти, поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Чим замінити Маскарпоне? .
Інгредієнти
Чізкейк (без випічки). Інгредієнти
основа:
300 г печива (такого, щоб легко кришилося)
100-150 г вершкового масла
начинка:
500 г маскарпоне
200 мл вершків 33-35%
150 г цукру
20 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води, залишити на 1 годину.
Крок 2 Печиво пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Крок 3 Масло розтопити.
Крок 4 В печиво додати масло, перемішати. Повинна вийти сипка маса.
Крок 5 Печиво з маслом викласти у форму (діаметром 24-26 см), добре утрамбувати, поставити в холодильник, на той час, поки готуємо начинку.
Крок 6 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Крок 7 Вершки збити з цукром.
Крок 8 Додати маскарпоне, добре перемішати.
Крок 9 Додати желатин, перемішати.
Крок 10 Викласти масу на основу з печива, розрівняти, поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий