У цьому рецепті можна використовувати абсолютно будь-які фрукти і ягоди - свіжі, заморожені, з компоту.
Якщо Ви використовуєте заморожені фрукти-ягоди або з компоту, злийте всю рідину.
Якщо у Вас немає спеціального желе для тортів, використовуйте будь желе, але при приготуванні беріть рідини на 50 мл менше, ніж зазначено на пакетику.
Інгредієнти
Фруктовий торт з вершковим кремом і желе. Інгредієнти
тісто:
50 г вершкового масла або маргарину
2 яйця
50 г цукру
1 ч.л. розпушувача (або 0.5 ч.л. гашеного соди)
150-200 г борошна
крем:
50 мл вершків 33-35%
150 г сирного сиру (Альметте, Філадельфія, Буко і т.д.)
50 г цукру
також:
будь-які фрукти і ягоди
10 г желе для торта
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 4 Форму (я використовувала форму діаметром 27 см, і висотою 3 см) змастити маслом, або застелити папером для випічки, викласти тісто, зробити бортики.
Крок 5 На тісто покласти папір для випічки.
Крок 6 Насипати горох або квасоля, розрівняти (це робиться для того, щоб тісто рівномірно пропеклося і корж не деформована).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20 хвилин.
Після приготування квасоля прибрати (можна використовувати наступного разу для випічки).
Крок 7 Випечений корж остудити.
Крок 8 Готуємо крем.
Вершки збити з цукром.
Крок 9 Додати сирний сир, перемішати.
Крок 10 Викласти крем на корж.
Поставити в холодильник на 1 годину.
Крок 11 Потім викласти на крем фрукти і ягоди.
Як я вже говорила, можна використовувати будь-які фрукти і ягоди.
Я використовувала: виноград, розрізаний на 2 частини.
Крок 12 Кумквати (це цитрусові, нагадують дрібні апельсини), нарізані кружальцями.
Крок 13 Ківі, нарізані скибочками.
Крок 14 Полуницю, нарізану скибочками.
Крок 15 Чорницю.
Крок 16 Желе приготувати так, як зазначено на упаковці.
Теплим желе акуратно залити фрукти.
Раджу спочатку залити тонким - тонким шаром фрукти, потім, коли цей шар застигне, вилити желе. Таким чином, фрукти не спливуть і сир не потече.
Крок 17 Поставити в холодильник до повного застигання (на 3-4 години, краще на ніч).
Смачного!
Якщо Ви використовуєте заморожені фрукти-ягоди або з компоту, злийте всю рідину.
Якщо у Вас немає спеціального желе для тортів, використовуйте будь желе, але при приготуванні беріть рідини на 50 мл менше, ніж зазначено на пакетику.
Інгредієнти
Фруктовий торт з вершковим кремом і желе. Інгредієнти
тісто:
50 г вершкового масла або маргарину
2 яйця
50 г цукру
1 ч.л. розпушувача (або 0.5 ч.л. гашеного соди)
150-200 г борошна
крем:
50 мл вершків 33-35%
150 г сирного сиру (Альметте, Філадельфія, Буко і т.д.)
50 г цукру
також:
будь-які фрукти і ягоди
10 г желе для торта
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 4 Форму (я використовувала форму діаметром 27 см, і висотою 3 см) змастити маслом, або застелити папером для випічки, викласти тісто, зробити бортики.
Крок 5 На тісто покласти папір для випічки.
Крок 6 Насипати горох або квасоля, розрівняти (це робиться для того, щоб тісто рівномірно пропеклося і корж не деформована).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20 хвилин.
Після приготування квасоля прибрати (можна використовувати наступного разу для випічки).
Крок 7 Випечений корж остудити.
Крок 8 Готуємо крем.
Вершки збити з цукром.
Крок 9 Додати сирний сир, перемішати.
Крок 10 Викласти крем на корж.
Поставити в холодильник на 1 годину.
Крок 11 Потім викласти на крем фрукти і ягоди.
Як я вже говорила, можна використовувати будь-які фрукти і ягоди.
Я використовувала: виноград, розрізаний на 2 частини.
Крок 12 Кумквати (це цитрусові, нагадують дрібні апельсини), нарізані кружальцями.
Крок 13 Ківі, нарізані скибочками.
Крок 14 Полуницю, нарізану скибочками.
Крок 15 Чорницю.
Крок 16 Желе приготувати так, як зазначено на упаковці.
Теплим желе акуратно залити фрукти.
Раджу спочатку залити тонким - тонким шаром фрукти, потім, коли цей шар застигне, вилити желе. Таким чином, фрукти не спливуть і сир не потече.
Крок 17 Поставити в холодильник до повного застигання (на 3-4 години, краще на ніч).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий