Інгредієнти
Торт Черемховий. Інгредієнти
150 г меленої черемхи
250 мл молока
200 г цукру
1 яйце
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
150-200 г борошна
Крем:
400 г сметани (15-20%)
150 г цукру
Приготування
Крок 1 Молоко довести до кипіння.
Крок 2 Гарячим молоком залити черемху, перемішати, залишити на 2 години.
Крок 3 Цукор розтерти з яйцем.
Крок 4 Додати черемху, перемішати.
Крок 5 Додати борошно і розпушувач, замісити густе тісто.
Крок 6 Половину тіста викласти у змащену олією форму (у мене форма діаметром 26 см), розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Щоб перевірити, чи готовий корж, чи ні, його треба проткнути зубочисткою (або сірником), якщо вона суха - корж готовий.
Випекти два коржі.
Крок 7 Приготувати крем.
Для цього сметану збити з цукром до зникнення крупинок.
Крок 8 На корж викласти крем, розрівняти.
Крок 9 Накрити другим коржем, змастити кремом.
Крок 10 Готовий торт прикрасити за смаком.
Я його посипала какао.
Поставити торт в холодильник на 8-10 годин, щоб він добре просочився.
Смачного!
Торт Черемховий. Інгредієнти
150 г меленої черемхи
250 мл молока
200 г цукру
1 яйце
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
150-200 г борошна
Крем:
400 г сметани (15-20%)
150 г цукру
Приготування
Крок 1 Молоко довести до кипіння.
Крок 2 Гарячим молоком залити черемху, перемішати, залишити на 2 години.
Крок 3 Цукор розтерти з яйцем.
Крок 4 Додати черемху, перемішати.
Крок 5 Додати борошно і розпушувач, замісити густе тісто.
Крок 6 Половину тіста викласти у змащену олією форму (у мене форма діаметром 26 см), розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Щоб перевірити, чи готовий корж, чи ні, його треба проткнути зубочисткою (або сірником), якщо вона суха - корж готовий.
Випекти два коржі.
Крок 7 Приготувати крем.
Для цього сметану збити з цукром до зникнення крупинок.
Крок 8 На корж викласти крем, розрівняти.
Крок 9 Накрити другим коржем, змастити кремом.
Крок 10 Готовий торт прикрасити за смаком.
Я його посипала какао.
Поставити торт в холодильник на 8-10 годин, щоб він добре просочився.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий