Інгредієнти
Торт з малиновим суфле. Інгредієнти
бісквіт:
4 яйця
150 г цукру
200 г борошна
малинове суфле:
300 г малини
2 ст.л. желатину
500 мл вершків 33-35%
200 г цукру
шоколадне суфле:
100 г шоколаду
1 ст.л. желатину
150 мл вершків 33-35%
100 г цукру
Приготування
Крок 1 Для приготування бісквіта яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 3 Форму (у мене форма діаметром 26 см) змастити олією або застелити папером для випічки.
Вилити тісто, поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 30-35 хвилин.
Готовність бісквіта перевірити за допомогою зубочистки.
Крок 4 Готуємо малинове суфле.
Замочити желатин в 150 мл холодної кип'яченої води, залишити на 1 годину.
Крок 5 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Потім остудити.
Крок 6 Малину подрібнити у блендері або розтерти виделкою, щоб вийшла кашка.
Крок 7 Вершки збити з цукром.
Крок 8 Додати малину, перемішати.
Крок 9 Додати желатин, добре перемішати.
Поставити суфле в холодильник, щоб воно трохи загусло, і його було зручно викладати на корж.
Крок 10 Готовий бісквіт розрізати по горизонталі на дві частини.
Нижню частину залишити у формі.
Крок 11 Викласти на корж малинове суфле, розрівняти.
Крок 12 На суфле викласти другий корж.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Крок 13 Готуємо шоколадне суфле.
Замочити желатин в 100 мл, залишити на 1 годину.
Крок 14 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Потім остудити.
Крок 15 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 16 Вершки збити з цукром.
Крок 17 Додати шоколад, перемішати.
Крок 18 Додати желатин, добре перемішати.
Крок 19 Покрити торт шоколадним суфле, поставити в холодильник на 2-3 години.
Крок 20
Смачного!
Торт з малиновим суфле. Інгредієнти
бісквіт:
4 яйця
150 г цукру
200 г борошна
малинове суфле:
300 г малини
2 ст.л. желатину
500 мл вершків 33-35%
200 г цукру
шоколадне суфле:
100 г шоколаду
1 ст.л. желатину
150 мл вершків 33-35%
100 г цукру
Приготування
Крок 1 Для приготування бісквіта яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 3 Форму (у мене форма діаметром 26 см) змастити олією або застелити папером для випічки.
Вилити тісто, поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 30-35 хвилин.
Готовність бісквіта перевірити за допомогою зубочистки.
Крок 4 Готуємо малинове суфле.
Замочити желатин в 150 мл холодної кип'яченої води, залишити на 1 годину.
Крок 5 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Потім остудити.
Крок 6 Малину подрібнити у блендері або розтерти виделкою, щоб вийшла кашка.
Крок 7 Вершки збити з цукром.
Крок 8 Додати малину, перемішати.
Крок 9 Додати желатин, добре перемішати.
Поставити суфле в холодильник, щоб воно трохи загусло, і його було зручно викладати на корж.
Крок 10 Готовий бісквіт розрізати по горизонталі на дві частини.
Нижню частину залишити у формі.
Крок 11 Викласти на корж малинове суфле, розрівняти.
Крок 12 На суфле викласти другий корж.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Крок 13 Готуємо шоколадне суфле.
Замочити желатин в 100 мл, залишити на 1 годину.
Крок 14 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Потім остудити.
Крок 15 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 16 Вершки збити з цукром.
Крок 17 Додати шоколад, перемішати.
Крок 18 Додати желатин, добре перемішати.
Крок 19 Покрити торт шоколадним суфле, поставити в холодильник на 2-3 години.
Крок 20
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий