Інгредієнти
Торт Конфетті. Інгредієнти
200 г шоколаду
200 мл кави (3 ч.л. на 200 мл окропу)
200 г вершкового масла
150 г цукру
4 яйця
2 ч.л. ванільного цукру
500-550 г борошна
3 ч.л. розпушувача (або 1.5 ч.л. гашеного соди)
крем:
700 г сметани
150 г цукру
Приготування
Крок 1 У каві додати шоколад, поставити на маленький вогонь. Розтопити шоколад при постійному помішуванні. Остудити.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, добре перемішати.
Крок 4 Додати шоколадно-кавову масу.
Крок 5 Додати борошно, розпушувач, замісити густе тісто.
Крок 6 Тісто розділити на 3 частини.
Кожну частину викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.
Спекти, таким чином, 3 коржі.
Кожен корж розрізати по горизонталі на 2 частини, в результаті вийде 6 коржів.
Крок 7 Сметану добре перемішати з цукром до зникнення крупинок.
Крок 8 Корж змастити кремом.
Крок 9 Накрити другим коржем, змастити кремом.
Накрити третім коржем, змастити кремом. Зібрати, таким чином, всі коржі.
Поставити торт в холодильник на 5-6 годин, щоб він добре просочився.
Крок 10 Прикрасити за смаком.
Смачного!
Торт Конфетті. Інгредієнти
200 г шоколаду
200 мл кави (3 ч.л. на 200 мл окропу)
200 г вершкового масла
150 г цукру
4 яйця
2 ч.л. ванільного цукру
500-550 г борошна
3 ч.л. розпушувача (або 1.5 ч.л. гашеного соди)
крем:
700 г сметани
150 г цукру
Приготування
Крок 1 У каві додати шоколад, поставити на маленький вогонь. Розтопити шоколад при постійному помішуванні. Остудити.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, добре перемішати.
Крок 4 Додати шоколадно-кавову масу.
Крок 5 Додати борошно, розпушувач, замісити густе тісто.
Крок 6 Тісто розділити на 3 частини.
Кожну частину викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.
Спекти, таким чином, 3 коржі.
Кожен корж розрізати по горизонталі на 2 частини, в результаті вийде 6 коржів.
Крок 7 Сметану добре перемішати з цукром до зникнення крупинок.
Крок 8 Корж змастити кремом.
Крок 9 Накрити другим коржем, змастити кремом.
Накрити третім коржем, змастити кремом. Зібрати, таким чином, всі коржі.
Поставити торт в холодильник на 5-6 годин, щоб він добре просочився.
Крок 10 Прикрасити за смаком.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий