Смачні, по-літньому яскраві кошики.
Хрустке тісто, найніжніший крем, апетитні фрукти і ягоди.
Фрукти і ягоди можна використовувати будь-які, свіжі або заморожені.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 кошичків.
Інгредієнти
Листкові кошики з кремом з маскарпоне, манго і фруктами. Інгредієнти
250-300 г листкового тіста (дріжджового або прісного)
крем:
200 г маскарпоне (або Альметте, Філадельфії)
манго (стигле)
250 мл вершків 33-35%
100-150 г цукру
також:
будь-які фрукти і ягоди (у мене виноград, полуниця, карамбола)
Приготування
Крок 1 Тісто розкачати, вирізати невеликі квадратики, викласти у форми.
На дні зробити наколи виделкою (для того, щоб тісто не здулося, а якщо воно все-таки вздуется, нічого страшного, його можна просто придавити).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Готові кошички остудити.
Крок 2 Готуємо крем.
Манго почистити, видалити кісточку, нарізати невеликими шматочками.
Покласти в блендер.
Крок 3 Подрібнити.
Крок 4 Вершки збити з цукром (важливо вершки НЕ перевзбіть, як тільки почнуть густіти, збивання треба припинити).
Крок 5 Додати маскарпоне, акуратно перемішати.
Крок 6 Додати пюре з манго, перемішати.
Крок 7 Готові кошички наповнити кремом, прикрасити фруктами і ягодами.
Смачного!
Хрустке тісто, найніжніший крем, апетитні фрукти і ягоди.
Фрукти і ягоди можна використовувати будь-які, свіжі або заморожені.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 кошичків.
Інгредієнти
Листкові кошики з кремом з маскарпоне, манго і фруктами. Інгредієнти
250-300 г листкового тіста (дріжджового або прісного)
крем:
200 г маскарпоне (або Альметте, Філадельфії)
манго (стигле)
250 мл вершків 33-35%
100-150 г цукру
також:
будь-які фрукти і ягоди (у мене виноград, полуниця, карамбола)
Приготування
Крок 1 Тісто розкачати, вирізати невеликі квадратики, викласти у форми.
На дні зробити наколи виделкою (для того, щоб тісто не здулося, а якщо воно все-таки вздуется, нічого страшного, його можна просто придавити).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Готові кошички остудити.
Крок 2 Готуємо крем.
Манго почистити, видалити кісточку, нарізати невеликими шматочками.
Покласти в блендер.
Крок 3 Подрібнити.
Крок 4 Вершки збити з цукром (важливо вершки НЕ перевзбіть, як тільки почнуть густіти, збивання треба припинити).
Крок 5 Додати маскарпоне, акуратно перемішати.
Крок 6 Додати пюре з манго, перемішати.
Крок 7 Готові кошички наповнити кремом, прикрасити фруктами і ягодами.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий