Інгредієнти
Шоколадне тістечко. Інгредієнти
150 г шоколаду
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 яйця
250-300 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
2 ч.л. ванільного цукру
цукрова пудра
Приготування
Крок 1 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 2 Розтерти масло з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, добре перемішати.
Крок 4 Додати шоколад, перемішати.
Крок 5 Додати розпушувач, борошно, замісити тісто негусто.
Крок 6 Деко (я використовувала деко розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки. Вилити тісто, розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25 хвилин.
Крок 7 Потім розрізати на квадратики.
Крок 8 При бажанні, можна з паперу зробити трафарет.
Крок 9 Посипати цукровою пудрою, акуратно прибрати трафарет.
Смачного!
Шоколадне тістечко. Інгредієнти
150 г шоколаду
150 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 яйця
250-300 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
2 ч.л. ванільного цукру
цукрова пудра
Приготування
Крок 1 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 2 Розтерти масло з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати яйця, добре перемішати.
Крок 4 Додати шоколад, перемішати.
Крок 5 Додати розпушувач, борошно, замісити тісто негусто.
Крок 6 Деко (я використовувала деко розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки. Вилити тісто, розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25 хвилин.
Крок 7 Потім розрізати на квадратики.
Крок 8 При бажанні, можна з паперу зробити трафарет.
Крок 9 Посипати цукровою пудрою, акуратно прибрати трафарет.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий