Дуже смачний торт!
Желе освіжає, надає легкість.
Замість полуниці можна використовувати малину, також можна спробувати фрукти - персики, сливи, абрикоси.
Замість желе для тортів можна використовувати звичайне желе, але при його приготуванні треба використовувати в 2 рази менше води, ніж вказано на упаковці.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Торт з полуницею, сирним кремом і желе. Інгредієнти
тісто:
2 яйця
100 г цукру
100 г борошна
крем:
300 г Філадельфії (це вершковий сир) або Альметте
100 мл вершків 33-35%
2 яйця
100 г цукру
паличка ванілі (або 1 ч.л. ванільного цукру)
також:
полуниця
желе для тортів (у розведеному вигляді необхідно близько 500 мл желе)
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром (збивати не менше 5-7 хвилин).
Крок 2 Додати борошно, акуратно перемішати.
Крок 3 Форму (у мене форма діаметром 28 см) трохи змастити маслом, викласти тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Остудити.
Крок 4 Готуємо крем.
Філадельфію перемішати з цукром.
Крок 5 Додати вершки, перемішати.
Крок 6 Додати яйця, перемішати.
Крок 7 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 8 Додати їх у сирну масу (якщо Ви використовуєте ванільний цукор, його треба додати теж на цьому етапі).
Крок 9 Крем викласти на остиглий бісквіт.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
Остудити.
Крок 10 На остиглий крем викласти полуницю.
Крок 11 Желе приготувати так, як написано на упаковці.
Акуратно вилити остигле желе на полуницю.
Краще спочатку залити ягоду тонким шаром, поставити в холодильник до застигання, потім вилити желе.
Поставити в холодильник на 6-8 годин.
Крок 12
Смачного!
Желе освіжає, надає легкість.
Замість полуниці можна використовувати малину, також можна спробувати фрукти - персики, сливи, абрикоси.
Замість желе для тортів можна використовувати звичайне желе, але при його приготуванні треба використовувати в 2 рази менше води, ніж вказано на упаковці.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Торт з полуницею, сирним кремом і желе. Інгредієнти
тісто:
2 яйця
100 г цукру
100 г борошна
крем:
300 г Філадельфії (це вершковий сир) або Альметте
100 мл вершків 33-35%
2 яйця
100 г цукру
паличка ванілі (або 1 ч.л. ванільного цукру)
також:
полуниця
желе для тортів (у розведеному вигляді необхідно близько 500 мл желе)
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром (збивати не менше 5-7 хвилин).
Крок 2 Додати борошно, акуратно перемішати.
Крок 3 Форму (у мене форма діаметром 28 см) трохи змастити маслом, викласти тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Остудити.
Крок 4 Готуємо крем.
Філадельфію перемішати з цукром.
Крок 5 Додати вершки, перемішати.
Крок 6 Додати яйця, перемішати.
Крок 7 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 8 Додати їх у сирну масу (якщо Ви використовуєте ванільний цукор, його треба додати теж на цьому етапі).
Крок 9 Крем викласти на остиглий бісквіт.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
Остудити.
Крок 10 На остиглий крем викласти полуницю.
Крок 11 Желе приготувати так, як написано на упаковці.
Акуратно вилити остигле желе на полуницю.
Краще спочатку залити ягоду тонким шаром, поставити в холодильник до застигання, потім вилити желе.
Поставити в холодильник на 6-8 годин.
Крок 12
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий