Інгредієнти
Тістечко Валентинки. Інгредієнти
бісквіт:
3 яйця
200 г цукру
200 г борошна
безе:
1 білок
50 г цукру
також:
джем (полуничний, малиновий, вишневий)
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 3 Форму для випічки (у мене форма розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки. Вилити тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 25-30 хвилин.
Крок 4 З паперу вирізати трафарет у формі сердечка.
На папері для випічки намалювати сердечка (за допомогою трафарету).
Крок 5 Готуємо безе.
Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 6 Додати цукор. Збивати до тих пір, поки маса не стане густою, щільною і буде добре тримати форму.
Крок 7 Білкову масу перекласти в кулінарний шприц (якщо шприца немає, можна масу викласти в поліетиленовий пакетик і відрізати куточок). Акуратно «змалювати» сердечка.
Крок 8 Поставити в духовку. Сушити при температурі 100 градусів протягом 45-50 хвилин.
Крок 9 З остиглого бісквіта, за допомогою того ж трафарету вирізати сердечка.
Крок 10 При бажанні, можна сердечка розрізати по горизонталі і просочити (сиропом, варенням, кремом).
Крок 11 Змастити джемом.
Крок 12 Накрити сердечком-безе.
Смачного!
Тістечко Валентинки. Інгредієнти
бісквіт:
3 яйця
200 г цукру
200 г борошна
безе:
1 білок
50 г цукру
також:
джем (полуничний, малиновий, вишневий)
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 2 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 3 Форму для випічки (у мене форма розміром 20 ? 30 см) змастити маслом або застелити папером для випічки. Вилити тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати 25-30 хвилин.
Крок 4 З паперу вирізати трафарет у формі сердечка.
На папері для випічки намалювати сердечка (за допомогою трафарету).
Крок 5 Готуємо безе.
Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 6 Додати цукор. Збивати до тих пір, поки маса не стане густою, щільною і буде добре тримати форму.
Крок 7 Білкову масу перекласти в кулінарний шприц (якщо шприца немає, можна масу викласти в поліетиленовий пакетик і відрізати куточок). Акуратно «змалювати» сердечка.
Крок 8 Поставити в духовку. Сушити при температурі 100 градусів протягом 45-50 хвилин.
Крок 9 З остиглого бісквіта, за допомогою того ж трафарету вирізати сердечка.
Крок 10 При бажанні, можна сердечка розрізати по горизонталі і просочити (сиропом, варенням, кремом).
Крок 11 Змастити джемом.
Крок 12 Накрити сердечком-безе.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий