Смачний пиріг!
Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленькою вишні і пишного бісквіта.
Замість вишневого компоту можна використовувати заморожену вишню. Її треба розморозити, дати соку стекти, і цим соком просочити бісквіт.
Якщо Ви не змогли купити маскарпоне (це вершковий сир), тут можна почитати, чим його замінити:
Чим замінити Маскарпоне? .
Але я рекомендую готувати саме з маскарпоне.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Вишневий пиріг Насолода. Інгредієнти
тісто:
3 яйця
150 г цукру
150 г борошна
крем:
250 г вершків 33-35%
250 г сиру маскарпоне
150 г цукру
також:
компот з вишні чи черешні
100 г шоколаду
Приготування
Крок 1 Яйця збити з цукром (збивати протягом 5-7 хвилин).
Крок 2 Додати борошно, замісити густе тісто.
Крок 3 Тісто викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Крок 4 Випечений корж трохи просочити вишневим компотом.
Крок 5 Викласти на корж вишню (кісточки видалити).
Крок 6 Приготувати крем.
Для цього вершки збити з цукром.
Крок 7 Додати маскарпоне, перемішати.
Крок 8 Викласти крем на вишню.
Крок 9 Шоколад натерти на дрібній тертці.
Крок 10 Посипати пиріг шоколадом.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Крок 11
Смачного!
Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленькою вишні і пишного бісквіта.
Замість вишневого компоту можна використовувати заморожену вишню. Її треба розморозити, дати соку стекти, і цим соком просочити бісквіт.
Якщо Ви не змогли купити маскарпоне (це вершковий сир), тут можна почитати, чим його замінити:
Чим замінити Маскарпоне? .
Але я рекомендую готувати саме з маскарпоне.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Вишневий пиріг Насолода. Інгредієнти
тісто:
3 яйця
150 г цукру
150 г борошна
крем:
250 г вершків 33-35%
250 г сиру маскарпоне
150 г цукру
також:
компот з вишні чи черешні
100 г шоколаду
Приготування
Крок 1 Яйця збити з цукром (збивати протягом 5-7 хвилин).
Крок 2 Додати борошно, замісити густе тісто.
Крок 3 Тісто викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Крок 4 Випечений корж трохи просочити вишневим компотом.
Крок 5 Викласти на корж вишню (кісточки видалити).
Крок 6 Приготувати крем.
Для цього вершки збити з цукром.
Крок 7 Додати маскарпоне, перемішати.
Крок 8 Викласти крем на вишню.
Крок 9 Шоколад натерти на дрібній тертці.
Крок 10 Посипати пиріг шоколадом.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Крок 11
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий