понедельник, 9 марта 2015 г.

Торт «Серце»

Торт виходить більшим.
Якщо ви готуєте на невелику компанію, сміливо зменшуйте всі інгредієнти в 2 рази.
Обов'язково дайте торту просочитися, тоді він вийде дуже ніжним.
Замість абрикосового компоту можна використовувати будь-який інший - вишневий, персиковий, полуничний.
Якщо компот дуже солодкий, кількість цукру в кремі треба зменшити.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-12 порцій.
Інгредієнти
Торт Серце. Інгредієнти
тісто:

    3 яйця
    150 г цукру
    2 ч.л. ванільного цукру
    200 г сметани (10-20%)
    150 г згущеного молока (Не вареного)
    3 ст.л. какао
    200-250 г борошна
    2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)

крем:

    250 г Маскарпоне (або Альметте без добавок)
    500 мл вершків 33-35%
    150 г цукру
    компот з абрикосів (я використовувала баночку об'ємом 580 мл)

за бажанням:

    полуниця
    желе для торта
    мигдальні пелюстки

Приготування

Крок 1 Готуємо тісто.
Яйця розтерти з цукром і ванільним цукром.

Крок 2 Додати сметану, перемішати.

Крок 3 Додати згущене молоко, перемішати.

Крок 4 Додати какао, перемішати.

Крок 5 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.

Крок 6 Форму (підійде форма діаметром 24-26 см), змастити маслом (силіконову форму змащувати не треба).
Викласти половину тіста.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Випекти два коржі.

Крок 7 Готуємо крем.
Абрикоси дрібно нарізати кубиками.

Крок 8 Вершки збити з цукром (збивати до тих пір, поки вершки не почнуть густіти).

Крок 9 Додати Маскарпоне (можна 2-3 ст.л. Маскарпоне відкласти для прикраси), перемішати (Не міксером).

Крок 10 Додати абрикоси, перемішати.

Крок 11 Випечений корж розрізати на 2 частини (в підсумку вийде 4 коржа).
Трохи просочити абрикосовим компотом (на кожну половинку у мене пішло 5-7 ст.л. компоту).

Крок 12 Викласти 1/3 крему, розрівняти.

Крок 13 Накрити другим коржем, трохи просочити компотом (сильно просочувати не треба, інакше торт потече).
Викласти половину залишився крему.
Накрити коржем, просочити, викласти крем, накрити коржем.
Прикрасити за смаком.
Я боки торта змастила кремом, посипала мигдальними пелюстками.
Виклала нарізану полуницю, залила желе для торта.
З боків, за допомогою шприца, виклала Маскарпоне.

Крок 14 Готовий торт поставити в холодильник.
Дати просочитися в перебігу 6-8 годин.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини iron1.ru jazzandclassical.com ivifilm.com izve.ru kartamira.club johansson-scarlett.ru keysboom.com kino-dz.ru king-music.ru kino-top.com alberta coche insurance quote all dental insurance all state insurance job