четверг, 12 марта 2015 г.

Торт-тістечко «Ніженка»

Інгредієнти
Торт-тістечко Ніженка. Інгредієнти

    300 г печива (суничне, привіт, чайне і т.д.)
    4 яйця
    250 мл молока
    100 г вершкового масла
    150 г цукру
    1 ч.л. ванільного цукру

Приготування

Крок 1 Яйця збити.

Крок 2 Додати молоко, перемішати.

Крок 3 Поставити цю суміш на водяну баню.
Нагрівати до тих пір, поки маса не почне густіти (близько 15 хвилин).
Остудити.

Крок 4 Печиво пропустити через м'ясорубку або дрібно потовкти.

Крок 5 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.

Крок 6 Змішати яєчно-молочну масу з масляною масою.

Крок 7 Додати печиво, добре перемішати.

Крок 8 Масу викласти у форму.
Поставити в морозилку на 5-6 годин.
Перед подачею трохи розморозити, прикрасити за смаком (я прикрасила шоколадом, м'ятою і вишнею).
Розрізати на порції.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини iron1.ru jazzandclassical.com ivifilm.com izve.ru kartamira.club johansson-scarlett.ru keysboom.com kino-dz.ru king-music.ru kino-top.com alberta coche insurance quote all dental insurance all state insurance job