Інгредієнти
Торт-тістечко Ніженка. Інгредієнти
300 г печива (суничне, привіт, чайне і т.д.)
4 яйця
250 мл молока
100 г вершкового масла
150 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
Приготування
Крок 1 Яйця збити.
Крок 2 Додати молоко, перемішати.
Крок 3 Поставити цю суміш на водяну баню.
Нагрівати до тих пір, поки маса не почне густіти (близько 15 хвилин).
Остудити.
Крок 4 Печиво пропустити через м'ясорубку або дрібно потовкти.
Крок 5 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 6 Змішати яєчно-молочну масу з масляною масою.
Крок 7 Додати печиво, добре перемішати.
Крок 8 Масу викласти у форму.
Поставити в морозилку на 5-6 годин.
Перед подачею трохи розморозити, прикрасити за смаком (я прикрасила шоколадом, м'ятою і вишнею).
Розрізати на порції.
Смачного!
Торт-тістечко Ніженка. Інгредієнти
300 г печива (суничне, привіт, чайне і т.д.)
4 яйця
250 мл молока
100 г вершкового масла
150 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
Приготування
Крок 1 Яйця збити.
Крок 2 Додати молоко, перемішати.
Крок 3 Поставити цю суміш на водяну баню.
Нагрівати до тих пір, поки маса не почне густіти (близько 15 хвилин).
Остудити.
Крок 4 Печиво пропустити через м'ясорубку або дрібно потовкти.
Крок 5 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 6 Змішати яєчно-молочну масу з масляною масою.
Крок 7 Додати печиво, добре перемішати.
Крок 8 Масу викласти у форму.
Поставити в морозилку на 5-6 годин.
Перед подачею трохи розморозити, прикрасити за смаком (я прикрасила шоколадом, м'ятою і вишнею).
Розрізати на порції.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий