Інгредієнти
Торт з брусницею. Інгредієнти
200 г цукру
200 г вершкового масла або маргарину
2 ч.л. ванільного цукру
4 яйця
6 ч.л. какао
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
350-400 г борошна
крем:
500 г сметани
150 г цукру
також:
400 г брусниці (свіжої або замороженої)
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, добре перемішати.
Крок 3 Додати какао, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 5 Форму (у мене форма діаметром 26 см) трохи змастити маслом, викласти половину тіста.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 15-20 хвилин.
Спекти таким чином 2 коржі, потім кожен корж розрізати по горизонталі на 2 частини, в результаті вийде 4 коржа.
Крок 6 Приготувати крем. Сметану збити з цукром до зникнення крупинок.
Крок 7 Змастити корж кремом.
Крок 8 Викласти частину брусниці (брусницю попередньо вимити і дати стекти воді).
Крок 9 Накрити другим коржем, змастити кремом, викласти брусницю.
Крок 10 Накрити третім коржем, змастити кремом, викласти брусницю.
Крок 11 Накрити четвертим коржем, змастити кремом, викласти брусницю.
Поставити торт в холодильник. Дати просочитися протягом 5-6 годин.
Смачного!
Торт з брусницею. Інгредієнти
200 г цукру
200 г вершкового масла або маргарину
2 ч.л. ванільного цукру
4 яйця
6 ч.л. какао
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
350-400 г борошна
крем:
500 г сметани
150 г цукру
також:
400 г брусниці (свіжої або замороженої)
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, добре перемішати.
Крок 3 Додати какао, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 5 Форму (у мене форма діаметром 26 см) трохи змастити маслом, викласти половину тіста.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 15-20 хвилин.
Спекти таким чином 2 коржі, потім кожен корж розрізати по горизонталі на 2 частини, в результаті вийде 4 коржа.
Крок 6 Приготувати крем. Сметану збити з цукром до зникнення крупинок.
Крок 7 Змастити корж кремом.
Крок 8 Викласти частину брусниці (брусницю попередньо вимити і дати стекти воді).
Крок 9 Накрити другим коржем, змастити кремом, викласти брусницю.
Крок 10 Накрити третім коржем, змастити кремом, викласти брусницю.
Крок 11 Накрити четвертим коржем, змастити кремом, викласти брусницю.
Поставити торт в холодильник. Дати просочитися протягом 5-6 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий