Тістечка виходять дуже ароматні, з легким цитрусовим присмаком.
Крем можна зробити сметанний або заварний. Фрукти і ягоди можна використовувати свіжі, заморожені або консервовані.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-10 штук.
Інгредієнти
Цитрусові тістечка Валентинки з фруктами. Інгредієнти
тісто:
100 г цукру
100 г вершкового масла
2 яйця
1 апельсин
1 лайм (або половина лимона)
1 ч.л. розпушувача
100-150 г борошна
крем:
200 мл вершків 33-35%
150 г Філадельфії (або Альметте)
50 г цукру
також:
фрукти і ягоди за смаком
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
З апельсина і лайма зняти цедру (за допомогою спеціального ножа або натерти на тертці).
Крок 2 Вичавити сік з апельсина і лайма (всього знадобиться 100 мл).
Крок 3 Масло розтерти з цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати сік, перемішати.
Крок 6 Додати цедру, перемішати.
Крок 7 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 8 Тісто викласти у формочки шаром 0.5-1 см.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Крок 9 Готуємо крем.
Вершки збити з цукром.
Крок 10 Додати сир, перемішати.
Крок 11 Випечені сердечка добре просочити кремом.
Крок 12 На крем викласти ягоди і фрукти.
Крок 13
Смачного!
Крем можна зробити сметанний або заварний. Фрукти і ягоди можна використовувати свіжі, заморожені або консервовані.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-10 штук.
Інгредієнти
Цитрусові тістечка Валентинки з фруктами. Інгредієнти
тісто:
100 г цукру
100 г вершкового масла
2 яйця
1 апельсин
1 лайм (або половина лимона)
1 ч.л. розпушувача
100-150 г борошна
крем:
200 мл вершків 33-35%
150 г Філадельфії (або Альметте)
50 г цукру
також:
фрукти і ягоди за смаком
Приготування
Крок 1 Готуємо тісто.
З апельсина і лайма зняти цедру (за допомогою спеціального ножа або натерти на тертці).
Крок 2 Вичавити сік з апельсина і лайма (всього знадобиться 100 мл).
Крок 3 Масло розтерти з цукром.
Крок 4 Додати яйця, перемішати.
Крок 5 Додати сік, перемішати.
Крок 6 Додати цедру, перемішати.
Крок 7 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 8 Тісто викласти у формочки шаром 0.5-1 см.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Крок 9 Готуємо крем.
Вершки збити з цукром.
Крок 10 Додати сир, перемішати.
Крок 11 Випечені сердечка добре просочити кремом.
Крок 12 На крем викласти ягоди і фрукти.
Крок 13
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий