Легкий у приготуванні, повсякденний торт до вечірнього чаю.
Коржі в цьому торті НЕ бісквітні, вони не повинні сильно підніматися.
Після того, як торт просочиться, він стає м'яким, ніжним.
Інгредієнти
Торт Сметанний. Інгредієнти
Тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
200 г цукру
500 г сметани
300-400 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
Крем:
500 г сметани
150 г цукру
50 г маку
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати сметану, добре перемішати.
Крок 3 Потім додати борошно, розпушувач і замісити не дуже круте тісто.
Крок 4 Розділити тісто на 4-5 частин, кожну частину викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см), поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Крок 5 Готуємо крем.
Сметану перемішати з цукром до зникнення крупинок.
Крок 6 Додати мак, перемішати.
Крок 7 Випечений корж добре змастити кремом.
Крок 8 Накрити наступним коржем, знову змастити кремом і т. Д.
Поставити торт в холодильник на 6-7 годин.
Смачного!
Коржі в цьому торті НЕ бісквітні, вони не повинні сильно підніматися.
Після того, як торт просочиться, він стає м'яким, ніжним.
Інгредієнти
Торт Сметанний. Інгредієнти
Тісто:
200 г вершкового масла або маргарину
200 г цукру
500 г сметани
300-400 г борошна
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
Крем:
500 г сметани
150 г цукру
50 г маку
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром.
Крок 2 Додати сметану, добре перемішати.
Крок 3 Потім додати борошно, розпушувач і замісити не дуже круте тісто.
Крок 4 Розділити тісто на 4-5 частин, кожну частину викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см), поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
Крок 5 Готуємо крем.
Сметану перемішати з цукром до зникнення крупинок.
Крок 6 Додати мак, перемішати.
Крок 7 Випечений корж добре змастити кремом.
Крок 8 Накрити наступним коржем, знову змастити кремом і т. Д.
Поставити торт в холодильник на 6-7 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий