Інгредієнти
Торт Ожиновий. Інгредієнти
4 яйця
150 г цукру
100 г борошна
100 г крохмалю
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
Начинка:
300 г ожини
20 г желатину
500 г сметани
100 г цукру
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Яєчні білки відокремити від жовтків.
Жовтки збити з цукром і 5 ст.л. гарячої води.
Крок 3 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 5 Білки збити в піну.
Крок 6 Додати білки в тісто, акуратно перемішати.
Крок 7 Тісто викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20-25 хвилин.
Готовність коржа перевірити за допомогою сірника, для цього треба проткнути корж сірником, якщо вона суха - корж готовий.
Крок 8 Сметану перемішати з цукром до зникнення крупинок.
Крок 9 Ожину збити в блендері або добре розтерти.
Крок 10 Змішати сметану і ожину.
Крок 11 Желатин поставити на вогонь і довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 12 Додати желатин до сметани і ожині, перемішати.
Крок 13 Протерти через сито (щоб позбутися від кісточок).
Поставити в холодильник на 5-10 хвилин, щоб начинка трохи загусла.
Крок 14 Готовий корж розрізати по горизонталі на дві частини.
Нижню частину залишити у формі з бортиками.
Крок 15 На корж викласти 2/3 начинки, розрівняти.
Крок 16 Накрити другим коржем.
Крок 17 Викласти залишилася начинку, розрівняти.
Поставити в холодильник на ніч.
Готовий торт прикрасити за смаком.
Смачного!
Торт Ожиновий. Інгредієнти
4 яйця
150 г цукру
100 г борошна
100 г крохмалю
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
Начинка:
300 г ожини
20 г желатину
500 г сметани
100 г цукру
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Яєчні білки відокремити від жовтків.
Жовтки збити з цукром і 5 ст.л. гарячої води.
Крок 3 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 4 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 5 Білки збити в піну.
Крок 6 Додати білки в тісто, акуратно перемішати.
Крок 7 Тісто викласти у змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20-25 хвилин.
Готовність коржа перевірити за допомогою сірника, для цього треба проткнути корж сірником, якщо вона суха - корж готовий.
Крок 8 Сметану перемішати з цукром до зникнення крупинок.
Крок 9 Ожину збити в блендері або добре розтерти.
Крок 10 Змішати сметану і ожину.
Крок 11 Желатин поставити на вогонь і довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 12 Додати желатин до сметани і ожині, перемішати.
Крок 13 Протерти через сито (щоб позбутися від кісточок).
Поставити в холодильник на 5-10 хвилин, щоб начинка трохи загусла.
Крок 14 Готовий корж розрізати по горизонталі на дві частини.
Нижню частину залишити у формі з бортиками.
Крок 15 На корж викласти 2/3 начинки, розрівняти.
Крок 16 Накрити другим коржем.
Крок 17 Викласти залишилася начинку, розрівняти.
Поставити в холодильник на ніч.
Готовий торт прикрасити за смаком.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий