Найніжніший торт, з приголомшливим полуничним ароматом!
Завдяки желе торт виходить дуже легким.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Шоколадний торт з молочно-полуничним желе. Інгредієнти
бісквіт:
3 яйця
150 г цукру
3 ст.л. какао
100 г борошна
2 ч.л. розпушувача
желе:
400 мл полуничного сиропу (компоту, соку)
400 мл молока
40 г желатину
ванільна паличка (або 2 ч.л. ванільного цукру)
також:
500 г свіжої або замороженої полуниці
Приготування
Крок 1 Готуємо полуничне желе.
20 г желатину замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 3 Змішати полуничний сироп і желе.
Крок 4 Вилити у форму шаром близько 1 см (я використовувала форму діаметром 26 см).
Поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 5 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 6 Додати какао, перемішати.
Крок 7 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 8 Викласти тісто у форму (я використовувала форму діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Крок 9 Полуницю подрібнити у блендері.
Крок 10 Готовий корж розрізати по горизонталі на 2 частини.
Одну частину залишити у формі.
Крок 11 Іншу просочити подрібненої полуницею.
Крок 12 Ту половину, яка у формі, також просочити полуницею.
Крок 13 Викласти один корж на іншій.
Крок 14 Готуємо молочне желе.
20 г желатину замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 15 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 16 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 17 Змішати молоко і насіння ванілі.
Крок 18 Додати желатин, перемішати.
Крок 19 Застигле желе з полуничного сиропу нарізати кубиками.
Крок 20 Викласти у форму, на коржі.
Крок 21 Залити тонким шаром молочного желе, поставити в холодильник на 20-30 хвилин (це робиться для того, щоб желе «зчепилося» і не вбралося в ніжний корж).
Крок 22 Вилити молочне желе, поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 23
Смачного!
Завдяки желе торт виходить дуже легким.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Шоколадний торт з молочно-полуничним желе. Інгредієнти
бісквіт:
3 яйця
150 г цукру
3 ст.л. какао
100 г борошна
2 ч.л. розпушувача
желе:
400 мл полуничного сиропу (компоту, соку)
400 мл молока
40 г желатину
ванільна паличка (або 2 ч.л. ванільного цукру)
також:
500 г свіжої або замороженої полуниці
Приготування
Крок 1 Готуємо полуничне желе.
20 г желатину замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 3 Змішати полуничний сироп і желе.
Крок 4 Вилити у форму шаром близько 1 см (я використовувала форму діаметром 26 см).
Поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 5 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.
Крок 6 Додати какао, перемішати.
Крок 7 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.
Крок 8 Викласти тісто у форму (я використовувала форму діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
Крок 9 Полуницю подрібнити у блендері.
Крок 10 Готовий корж розрізати по горизонталі на 2 частини.
Одну частину залишити у формі.
Крок 11 Іншу просочити подрібненої полуницею.
Крок 12 Ту половину, яка у формі, також просочити полуницею.
Крок 13 Викласти один корж на іншій.
Крок 14 Готуємо молочне желе.
20 г желатину замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 15 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 16 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 17 Змішати молоко і насіння ванілі.
Крок 18 Додати желатин, перемішати.
Крок 19 Застигле желе з полуничного сиропу нарізати кубиками.
Крок 20 Викласти у форму, на коржі.
Крок 21 Залити тонким шаром молочного желе, поставити в холодильник на 20-30 хвилин (це робиться для того, щоб желе «зчепилося» і не вбралося в ніжний корж).
Крок 22 Вилити молочне желе, поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 23
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий