воскресенье, 8 марта 2015 г.

Шоколадний торт з молочно-полуничним желе

Найніжніший торт, з приголомшливим полуничним ароматом!
Завдяки желе торт виходить дуже легким.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Шоколадний торт з молочно-полуничним желе. Інгредієнти
бісквіт:

    3 яйця
    150 г цукру
    3 ст.л. какао
    100 г борошна
    2 ч.л. розпушувача

желе:

    400 мл полуничного сиропу (компоту, соку)
    400 мл молока
    40 г желатину
    ванільна паличка (або 2 ч.л. ванільного цукру)

також:

    500 г свіжої або замороженої полуниці

Приготування

Крок 1 Готуємо полуничне желе.
20 г желатину замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.

Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.

Крок 3 Змішати полуничний сироп і желе.

Крок 4 Вилити у форму шаром близько 1 см (я використовувала форму діаметром 26 см).
Поставити в холодильник до повного застигання.

Крок 5 Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.

Крок 6 Додати какао, перемішати.

Крок 7 Додати розпушувач і борошно, замісити густе тісто.

Крок 8 Викласти тісто у форму (я використовувала форму діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.

Крок 9 Полуницю подрібнити у блендері.

Крок 10 Готовий корж розрізати по горизонталі на 2 частини.
Одну частину залишити у формі.

Крок 11 Іншу просочити подрібненої полуницею.

Крок 12 Ту половину, яка у формі, також просочити полуницею.

Крок 13 Викласти один корж на іншій.

Крок 14 Готуємо молочне желе.
20 г желатину замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.

Крок 15 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.

Крок 16 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.

Крок 17 Змішати молоко і насіння ванілі.

Крок 18 Додати желатин, перемішати.

Крок 19 Застигле желе з полуничного сиропу нарізати кубиками.

Крок 20 Викласти у форму, на коржі.

Крок 21 Залити тонким шаром молочного желе, поставити в холодильник на 20-30 хвилин (це робиться для того, щоб желе «зчепилося» і не вбралося в ніжний корж).

Крок 22 Вилити молочне желе, поставити в холодильник до повного застигання.

Крок 23

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини iron1.ru jazzandclassical.com ivifilm.com izve.ru kartamira.club johansson-scarlett.ru keysboom.com kino-dz.ru king-music.ru kino-top.com alberta coche insurance quote all dental insurance all state insurance job