Інгредієнти
Торт Бджілка. Інгредієнти
6 столових ложок меду
5 яєць
1 склянка цукру
1 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
2-2.5 склянки борошна
крем:
500 г сметани
1 склянка цукру
Приготування
Крок 1 Мед з розпушувачем нагріти, помішуючи, до коричневого кольору.
Крок 2 Відокремити білки від жовтків, жовтки розтерти з цукром до зникнення крупинок.
Крок 3 Мед трохи охолодити і додати в жовткову масу, все добре перемішати.
Крок 4 Додати борошно і замісити тісто.
Крок 5 Білки збити в піну. Щоб вони краще збили, необхідно додати дрібку солі.
Крок 6 Білки акуратно ввести в тісто.
Крок 7 Викласти тісто шаром 0.5-1 см в змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 8-10 хвилин.
Випекти 3-4 коржа.
Крок 8 Приготувати крем. Сметану збити з цукром до зникнення крупинок.
Крок 9 Готові коржі змастити кремом відразу, як дістанете з духовки.
Крок 10 Прикрасити торт за смаком. Я його змастила сметаною, додавши в неї жовтий харчовий барвник.
З фольги вирізала смужки шириною 2 см, виклала паралельно їх на торт, з проміжком 2 см. Посипала маком, і прибрала фольгу.
Поставити торт в холодильник, дати просочитися протягом 6-7 годин.
Про те, чим можна замінити барвник, можна дізнатися тут:
Чим замінити харчові барвники?
Смачного!
Торт Бджілка. Інгредієнти
6 столових ложок меду
5 яєць
1 склянка цукру
1 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
2-2.5 склянки борошна
крем:
500 г сметани
1 склянка цукру
Приготування
Крок 1 Мед з розпушувачем нагріти, помішуючи, до коричневого кольору.
Крок 2 Відокремити білки від жовтків, жовтки розтерти з цукром до зникнення крупинок.
Крок 3 Мед трохи охолодити і додати в жовткову масу, все добре перемішати.
Крок 4 Додати борошно і замісити тісто.
Крок 5 Білки збити в піну. Щоб вони краще збили, необхідно додати дрібку солі.
Крок 6 Білки акуратно ввести в тісто.
Крок 7 Викласти тісто шаром 0.5-1 см в змащену маслом форму (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 8-10 хвилин.
Випекти 3-4 коржа.
Крок 8 Приготувати крем. Сметану збити з цукром до зникнення крупинок.
Крок 9 Готові коржі змастити кремом відразу, як дістанете з духовки.
Крок 10 Прикрасити торт за смаком. Я його змастила сметаною, додавши в неї жовтий харчовий барвник.
З фольги вирізала смужки шириною 2 см, виклала паралельно їх на торт, з проміжком 2 см. Посипала маком, і прибрала фольгу.
Поставити торт в холодильник, дати просочитися протягом 6-7 годин.
Про те, чим можна замінити барвник, можна дізнатися тут:
Чим замінити харчові барвники?
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий