Інгредієнти
Торт бісквітної-желейний. Інгредієнти
бісквіт:
4 яйця
100 г цукру
150 г борошна
1 ч.л. ванільного цукру
1 ч.л. розпушувача
суфле:
200 мл вершків 33-35%
100 г цукру
120 мл йогурту 5-7% (будь-якого, за смаком)
10 г желатину
також:
варення, повидло або джем (будь-які, за смаком)
1-2 упаковки напівфабрикату желе
Приготування
Крок 1 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Для приготування бісквіта яйця збити з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, добре перемішати.
Крок 4 Деко (у мене деко 20 ? 30 см) застелити папером для випічки або змастити маслом, вилити тісто шаром 0.5 см.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Крок 5 Решту тіста вилити в круглу форму, змащену маслом або застелену папером для випічки (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Крок 6 Готовий гарячий бісквіт (прямокутний) згорнути в рулет (можна прямо з папером).
Крок 7 Готуємо суфле
Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Потім охолодити до кімнатної температури.
Крок 8 Вершки збити з цукром.
Крок 9 Додати йогурт, перемішати.
Крок 10 Додати желатин, добре перемішати.
Крок 11 Бісквіт розгорнути, відокремити папір, змастити джемом, скрутити в рулет.
Крок 12 Нарізати шматочками шириною 1 см.
Крок 13 Круглий бісквіт залишити у формі.
Крок 14 Викласти на нього суфле, розрівняти. Поставити в холодильник на 1-2 години.
Крок 15 Потім викласти рулетики.
Крок 16 Желе приготувати так, як написано на упаковці.
Охолоджене до кімнатної температури желе (буде потрібно 200-250 мл) вилити на рулетики.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Готовий торт можна посипати кольоровий кокосовою стружкою.
Раду. Буває так, що бісквіт не виходить згорнути в рулет (наприклад, якщо його передержали в духовці). У такому випадку бісквіт можна нарізати кубиками, перемішати з джемом, викласти на круглий корж, і далі за рецептом.
Смачного!
Торт бісквітної-желейний. Інгредієнти
бісквіт:
4 яйця
100 г цукру
150 г борошна
1 ч.л. ванільного цукру
1 ч.л. розпушувача
суфле:
200 мл вершків 33-35%
100 г цукру
120 мл йогурту 5-7% (будь-якого, за смаком)
10 г желатину
також:
варення, повидло або джем (будь-які, за смаком)
1-2 упаковки напівфабрикату желе
Приготування
Крок 1 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Для приготування бісквіта яйця збити з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Додати розпушувач і борошно, добре перемішати.
Крок 4 Деко (у мене деко 20 ? 30 см) застелити папером для випічки або змастити маслом, вилити тісто шаром 0.5 см.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Крок 5 Решту тіста вилити в круглу форму, змащену маслом або застелену папером для випічки (у мене форма діаметром 26 см).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Крок 6 Готовий гарячий бісквіт (прямокутний) згорнути в рулет (можна прямо з папером).
Крок 7 Готуємо суфле
Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Потім охолодити до кімнатної температури.
Крок 8 Вершки збити з цукром.
Крок 9 Додати йогурт, перемішати.
Крок 10 Додати желатин, добре перемішати.
Крок 11 Бісквіт розгорнути, відокремити папір, змастити джемом, скрутити в рулет.
Крок 12 Нарізати шматочками шириною 1 см.
Крок 13 Круглий бісквіт залишити у формі.
Крок 14 Викласти на нього суфле, розрівняти. Поставити в холодильник на 1-2 години.
Крок 15 Потім викласти рулетики.
Крок 16 Желе приготувати так, як написано на упаковці.
Охолоджене до кімнатної температури желе (буде потрібно 200-250 мл) вилити на рулетики.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Готовий торт можна посипати кольоровий кокосовою стружкою.
Раду. Буває так, що бісквіт не виходить згорнути в рулет (наприклад, якщо його передержали в духовці). У такому випадку бісквіт можна нарізати кубиками, перемішати з джемом, викласти на круглий корж, і далі за рецептом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий