Інгредієнти
Торт Пташине молоко. Інгредієнти
Бісквіт:
4 яйця
150 г цукру
150 г борошна
Суфле:
10 яєць
300 г цукру
200 г вершкового масла
200 мл молока
30 г желатину
1 столова ложка борошна
Приготування
Крок 1 Желатин залити 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Для приготування бісквіта яйця збити з цукром.
Крок 3 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 4 Форму (у мене форма діаметром 26 см) застелити папером для випічки або добре змастити маслом.
Вилити тісто, поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин. Готовність бісквіта перевірити за допомогою зубочистки.
Крок 5 Готуємо суфле.
Відокремити білки і жовтки. Жовтки розтерти з 150 г цукру.
Крок 6 Додати молоко, перемішати.
Крок 7 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 8 Поставити масу на водяну баню, нагрівати до загусання. Потім охолодити.
Крок 9 В охолоджену масу додати розм'якшене масло, збити міксером.
Крок 10 Желатин нагріти до повного розчинення крупинок. Трохи охолодити.
Крок 11 Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 12 Додати решту 150 г цукру, збити до утворення пишної маси.
Крок 13 Додати желатин, перемішати.
Крок 14 Змішати жовткову масу з білками. Поставити в холодильник, щоб маса трохи загусла.
Крок 15 Випечений бісквіт розрізати по горизонталі на дві частини. Нижню частину залишити у формі.
Крок 16 Викласти суфле, розрівняти.
Крок 17 На суфле викласти другий корж. Поставити торт в холодильник на 6-8 годин.
Крок 18 Прикрасити за смаком. Я покрила торт мастикою і прикрасила трояндочками з мастики. Про те, як це зробити, я розповіла на форумі:
Цукрова мастика з маршмеллоу ,
Трояндочки з мастики ,
Трояндочки з мастики. Варіант другий .
Будь ласка, всі питання з приводу мастики залишайте тут:
Цукрова мастика з маршмеллоу .
Там вже є відповіді на багато питань.
Крок 19 Також, торт можна полити розтопленим шоколадом (розтопити 250 г шоколаду на водяній бані, і теплим шоколадом покрити торт).
Крок 20 Торт в розрізі.
Смачного!
Торт Пташине молоко. Інгредієнти
Бісквіт:
4 яйця
150 г цукру
150 г борошна
Суфле:
10 яєць
300 г цукру
200 г вершкового масла
200 мл молока
30 г желатину
1 столова ложка борошна
Приготування
Крок 1 Желатин залити 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Для приготування бісквіта яйця збити з цукром.
Крок 3 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 4 Форму (у мене форма діаметром 26 см) застелити папером для випічки або добре змастити маслом.
Вилити тісто, поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин. Готовність бісквіта перевірити за допомогою зубочистки.
Крок 5 Готуємо суфле.
Відокремити білки і жовтки. Жовтки розтерти з 150 г цукру.
Крок 6 Додати молоко, перемішати.
Крок 7 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 8 Поставити масу на водяну баню, нагрівати до загусання. Потім охолодити.
Крок 9 В охолоджену масу додати розм'якшене масло, збити міксером.
Крок 10 Желатин нагріти до повного розчинення крупинок. Трохи охолодити.
Крок 11 Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 12 Додати решту 150 г цукру, збити до утворення пишної маси.
Крок 13 Додати желатин, перемішати.
Крок 14 Змішати жовткову масу з білками. Поставити в холодильник, щоб маса трохи загусла.
Крок 15 Випечений бісквіт розрізати по горизонталі на дві частини. Нижню частину залишити у формі.
Крок 16 Викласти суфле, розрівняти.
Крок 17 На суфле викласти другий корж. Поставити торт в холодильник на 6-8 годин.
Крок 18 Прикрасити за смаком. Я покрила торт мастикою і прикрасила трояндочками з мастики. Про те, як це зробити, я розповіла на форумі:
Цукрова мастика з маршмеллоу ,
Трояндочки з мастики ,
Трояндочки з мастики. Варіант другий .
Будь ласка, всі питання з приводу мастики залишайте тут:
Цукрова мастика з маршмеллоу .
Там вже є відповіді на багато питань.
Крок 19 Також, торт можна полити розтопленим шоколадом (розтопити 250 г шоколаду на водяній бані, і теплим шоколадом покрити торт).
Крок 20 Торт в розрізі.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий