Інгредієнти
Торт Вишневий каприз. Інгредієнти
Тісто:
200 г шоколаду
200 г вершкового масла
7 яєць
150 г цукру
250-300 г борошна
100 г крохмалю
100 г панірувальних сухарів
2 ч.л. ванільного цукру
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
Крем:
500 г вишні (консервованої або свіжої)
500 г сметани
200 г цукру
Приготування
Крок 1 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Відокремити білки від жовтків, жовтки додати до масла, добре розмішати.
Крок 4 Додати розтоплений шоколад, перемішати.
Крок 5 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 6 Додати сухарі, перемішати.
Крок 7 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 8 Білки збити.
Крок 9 Додати білки в шоколадну масу, акуратно перемішати.
Крок 10 Форму (у мене форма діаметром 26 см) трохи змастити маслом, викласти половину тіста.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
Спекти таким чином 2 коржі, потім кожен корж розрізати по горизонталі на 2 частини, в результаті вийде 4 коржа.
Крок 11 Для крему змішати сметану і цукор.
Крок 12 З вишні видалити кісточки.
Крок 13 Корж змастити кремом.
Крок 14 Накрити другим коржем, змастити кремом.
Крок 15 Викласти вишню.
Крок 16 Накрити третім коржем, змастити кремом.
Крок 17 Накрити четвертим коржем.
Крок 18 Прикрасити за смаком.
Я змастила торт збитими вершками, посипала шоколадом, прикрасила вишнею.
Смачного!
Торт Вишневий каприз. Інгредієнти
Тісто:
200 г шоколаду
200 г вершкового масла
7 яєць
150 г цукру
250-300 г борошна
100 г крохмалю
100 г панірувальних сухарів
2 ч.л. ванільного цукру
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
Крем:
500 г вишні (консервованої або свіжої)
500 г сметани
200 г цукру
Приготування
Крок 1 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 2 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 3 Відокремити білки від жовтків, жовтки додати до масла, добре розмішати.
Крок 4 Додати розтоплений шоколад, перемішати.
Крок 5 Додати крохмаль, перемішати.
Крок 6 Додати сухарі, перемішати.
Крок 7 Додати розпушувач і борошно, перемішати.
Крок 8 Білки збити.
Крок 9 Додати білки в шоколадну масу, акуратно перемішати.
Крок 10 Форму (у мене форма діаметром 26 см) трохи змастити маслом, викласти половину тіста.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
Спекти таким чином 2 коржі, потім кожен корж розрізати по горизонталі на 2 частини, в результаті вийде 4 коржа.
Крок 11 Для крему змішати сметану і цукор.
Крок 12 З вишні видалити кісточки.
Крок 13 Корж змастити кремом.
Крок 14 Накрити другим коржем, змастити кремом.
Крок 15 Викласти вишню.
Крок 16 Накрити третім коржем, змастити кремом.
Крок 17 Накрити четвертим коржем.
Крок 18 Прикрасити за смаком.
Я змастила торт збитими вершками, посипала шоколадом, прикрасила вишнею.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий